Fulda kristall montero 3 форум

Публикувано на: 29.03.2020

Влизам веднъж в дълбок сняг около см да ги тествам и направих един куп сняг някъде около 1м без да преувеличавам само лека назад и минах през половината без даже да си зачуди колата много добри. Изминавам през зимата около км. Мисля тея дни да взема от тях.

Те и Мицубиши препоръчват на всеки 10г еъбеците да се сервизират в дилър, но кой го прави превантивно? Ако искаш да помогнеш на глупак, сам си такъв! Никога не съм имал проблем с тях, не съм слагал вериги независимо от пътната обстановка. Съхранявам ги през лятото в гараж завити на специална стойка по всички правила за съхранение. Гумите са правилно монтирани т.

Paste as plain text instead. Спечели другата марка по препоръка на приятели. Карам си аз така бре много добре се държат. Хубавите зимни гуми изкарват спокойно години и имат още ресурс. Май никога повече Фулда. Зимните ми гуми са като Фулдата, за която говориш.

Ако искаш да помогнеш на старец, прави го вместо него.

Важна информация.

Посоката на гумата при монтажа спазена ли е. Пуснал съм ти лично с цени. SMF 2. Цената според мен е леко завишена като еквивалент на качетсвото. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др.

Ако искаш да помогнеш на новака, прави го заедно с. Гумите са 2 годишни в добро състояние без деформаций или стъпаловидно износване по протектора. Fulda kristall montero 3 форум пост е редактиран от sainta : 23 October - Какво повече да направя за да си запазя гумите. Да, ако ги сложиш на тротинетка! Пък и в какъв сезон си търся летни гуми Споделих по-горе че вече 5 години и зиме и лете съм със зимни гуми и през лятото нямам проблеми с поведението на колата като спиране.

Join the conversation

Масовите зимни гуми в този форум са между цола. Може да е причина за ПТП. От 5 години карам само с Дебица Фриго и никога не са ме предавали. Пък и в какъв сезон си търся летни гуми

Аз карам км на година и сегашните ми зимни гуми са средно износени за тези 6 год и км със зимните. Мисля, че след пета зима ги търкалям като летни и пак са добре.

Карам си аз така бре много добре се държат, fulda kristall montero 3 форум. Благодаря за съветите! Считам че срока им е минал и затова ще купя нови.

В пристъп на нерви споделих с един гумаджия, че Фулдата ще се окажат голям боклук и той ми каза: "Ти чак сега ли разбра" Направих рекламация и тъй като бяха още в едногодишната гаранция ги смених и двете по мое желание и втората, за да са с еднакъв ДОТ Доплатих 70лв и мислех, че съм приключил, но не. Report post. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Страници:

  • Премини към съдържанието.
  • Моето Мицку не излиза извън града.
  • Предишна тема Следваща тема.
  • ПС: То май трябва да сменя темата

По тестове в нета се доближават много до премиум гумите Continental, както и от всичко останало. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. Този пост е редактиран от sainta : 23 October - От сигурност на гуми и спирачки не пестя, че не карам екстремно и много си пазя и колата и гумите, fulda kristall montero 3 форум, особено за нашите условия.

Моите генерални впечатления от FULDA са, Michelin. Май никога повече Фулда. Цената според мен е леко завишена като еквивалент на качетсвото. Трябва да кажа. А всичко гореказано е важно и може да ни спаси!

Тема и Език

Увеличаване на шума не съм забелязал. Втори сезон съм с 4-ри такива и не съм забелязал да се променя шума спрямо летните, да кажем, че са една идея по-шумни в по-острите завои, но като цяло са си тихи. Моето Мицку не излиза извън града. Дано да имаме късмет.

Още веднъж благодаря и на теб и на Коко за съветите и съдействието. Карам си аз така бре много добре се държат. Та по темата, доволен съм от Фулда.

Вижте също:

Дракони отвъд хоризонта сезон 6 епизод 15

Песни на глория и симона

Чай от пресен корен на глухарче

Toyota supra tuning kits

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Захо 29.03.2020 в 18:35
Clear editor.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта maryannlynch.com! © maryannlynch.com 2009-2020