Как да проверя колко пари имам в картата на виваком

Публикувано на: 28.09.2019

Теми Latest Activity. Откажи Потвърди. Обади се на оператор да ти обясни подробности.

Презареждане на предплатена карта от карта на абонаментен план или друга предплатена карта. Цената е различна за всеки град. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Как се проверява сметка на Виваком и как можем да направим проверка на баланса си ще ви покажа днес има два варианта при който можете лесно по всяко време да си проверите баланса си единият от вариантите за потребителите които ползват Виваком.

Виж повече тук. Проверка на сметки. Как се прави.

Услугата е достъпна за всички клиенти на мобилните програми на VIVACOM и работи с всички модели мобилни телефони като не са необходими никакви допълнителни настройки или активиране. Как да си направя скайп регистрация. Можеш да ползваш и номерът им. Вижте повече Ваваком БТК са най-големите измамници от всички оператори.

Ostavashti minuti 3.
  • Откажи Потвърди. Обади се на оператор да ти обясни подробности.
  • Ваваком БТК са най-големите измамници от всички оператори.

Тогава той отказа и отново ме подкани да си заминавам. Всички Днес Седмица Месец. Чудиш се как е въздуха навън? Надявам се да предприемет необходимите мерки, за да запазят някакво ниво и реноме пред своте настоящи и бъдещи кленти, които биха срещали самодоволната физиономия на този самозабравил се служител.

Цената е различна за всеки град. На въпроса ми защо са приключили след като работното време обозначено на табелката на вратата е до часа той заяви, че часовника на касата им показвал вече часа и понеже бил автоматичен не могат да обработят плащането.

Откажи Потвърди.

  • Регистрация e-mail:.
  • Диетични Меню.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Tekushta smetka 2. Dalzhima suma 5. Тогава той отказа и отново ме подкани да си заминавам. Идва ли по-бърз интернет. Не хапят.

Водещи новини. Диетични Меню. Потвърди парола:.

Как се проверява сметка на Виваком и как можем да направим проверка на баланса си ще ви покажа днес има два варианта при който можете лесно по всяко време да си проверите баланса си единият от вариантите за потребителите които ползват Виваком.

Интернет Как се прави регистрация в Замунда. Потребителско име:. Как да 0. Теми Latest Activity.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Красно Село, бул. Ваваком БТК са най-големите измамници от всички оператори.

  • Любезно пренасочват към магазините си където, продавач консултантите обработват сериозно и хората се оплитат в мрежите им.
  • Сметни ги.
  • Не разбирам изобщо нищо нито сметката излиза както трябва нито минутите май или аз не мога да проверя или ме излъгаха в минутите и сега ще ме направят да плащат , как ще имам оставащи минути 52, като имам телефона от 3 дни и не съм говорила за по-дълъг разговор от 2 мин
  • Влезте в гоогле плей сторе.

Научете как се обработват данните ви за коментари. Първоначално изпратено от raymen Разгледай мнение. Ostavashti minuti 3.

Етикети: VIVACOM как се прави проверка на останали минути в vivacom как се проверява минути на виваком проверка на безплатни минути виваком проверка на оставащи минути в виваком проверка на оставащи минути виваком.

Posledno plashtane. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути? При избор на менюто, се изпраща автоматично SMS до кратък номер:. Как се прави. Проверка на сметки.

Звучи ми смешно тази тема, защото човек може да открие по една такава за всеки един оператор. Aisha - Редовен потребител. Безплатно е. Заменете стандартния сигнал "Свободно" с подбрана мелодия и изненадайте всички, които ви се обаждат.

Не хапят. Отново на линия. Ще го откриеш в главното меню на SIM картата или в някоя от категориите Toolsв зависимост от мобилния тел.

Вижте също:

Къща за гости бохеми арбанаси

Слепени плотове от масив

Наредба за извършване на екологична оценка на планове и програми

Клиника темелков варна цени

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта maryannlynch.com! © maryannlynch.com 2009-2020