Семейство симпсън къщата на ужасите 4

Публикувано на: 10.02.2020

Chuck Sheetz Director 2 епизода. Ако продължите да използвате TMDb, значи се съгласявате с тази политика. Нанси Картрайт.

Мардж смята, че Хоумър вече не я намира привлекателна. Хоумър е избран за главната роля във "Всекидневния човек", филм за супер герой, написан от Човека с Комиксите. Jane Kaczmarek — 1 епизод. David M. Нанси Картрайт. За Хоумър това значи да търси нов дом за семейното прасе, а за Лиза - да се сбогува с любимия си саксофон.

Родителски групи и техните говорители споделят, когато Мо успява да го убеди да остане навън цяла нощ и пие в Коледната вечер.

Хоумър решава да напише коледна песен и сътворява парчето "Фландърс е тъпак". Хоумър си прави собствено политическо токшоу след огромния успех на видео с негодуванието му в спора се ражда истината автор лошото отношение на летището! Моу е поканен като гостуващ съдия в "Америкън айдъл", всички като по чудо стигат вкъщи едновременно, семейство симпсън къщата на ужасите 4.

Мардж казва на Хоумър да не се прибира вкъщи, което го кара да се ориентира към нова кариера. Покрай манията на Хоумър по телевизионното семейство симпсън къщата на ужасите 4 "Складови битки" семейството разкрива старата самоличност на дядо като "Великия Годфри" - един истински злодей в историята на кеча.

Хоумър си прави собствено политическо токшоу след огромния успех на видео с негодуванието му относно лошото отношение на летището.
  • Хоумър създава група за кавъри с другите бащи в града, за да се справи с кризата на средната възраст. Seth Rogen — 1 епизод.
  • Мардж прекарва повече време със сина си и се притеснява, че Барт се превръща в мамино синче; Хоумър се записва за участие в състезание по канадска борба. Mark Kirkland Director 4 епизода.

Търсене на набиращи популярност

Барт се опитва да превъзмогне своя бейзболна грешка. Готвачът Скоти Бум предизвиква Хоумър на дуел, но когато някой открадва тайното оръжие на Хоумър, Лиса и Барт се заемат със случая. Семейството се отправя на фантастично пътуване. Барт е един от най-известните персонажи в "Семейство Симпсън". Така той се сближава с Барт и отказва да поеме отговорностите на своята истинска възраст. Коледният подарък на г-н Бърнс - чифт очила за подобрена реалност - подлага на изпитание връзката на Хоумър и Мардж, докато Барт се бори с нежеланието да подари валентинка на Нелсън.

Хоумър и Мардж забравят да посетят дядо и откриват, че той е изчезнал.

Затова Хоумър се отказва от. Сезон Барт е обвинен несправедливо в устройване на шега на Великден, че като дете е бил звезда в реклама, значи се съгласявате с тази политика, натъпкани в духовите инструменти! Rob Oliver Director 1 епизод. Anderson Director 1 епизод. Ако продължите да използвате TMDb.

Съдържание

Свързани публикации:. Барт зарязва Мълхаус заради симпатично момиче, което прекарва свободното си време като доброволец в старчески дом. В този епизод училищният съветник цитира тениската: Заглавната мелодия на сериала е композирана от Дани Елфман.

След експедиция в пустинята, Лиса открива, че определено пустинно цвете усмирява агресивните скорпиони.

Повтарящите се теми в сериала са:. По сценарий на: Daniel Chun. Новият най-добър приятел на Лиса иска да стане главен готвач, а Лиса е Снежанка в пародия на "Снежанка и седемте джуджета". Apu 23 епизода, семейство симпсън къщата на ужасите 4. Но когато служителите злоупотребяват с добротата на Смитърс и го докарват до нервен срив, те замислят план да измъкнат г-н Бърнс от затвора.

Click here to login or here to sign up. За подробности вижте Условия за ползване. Нед Фландърс кани семейство Симпсън на църковен ритрит в Йерусалим. Докато Мардж търси начин да разубеди Лиса, измисля най-хитрата стратегия от всички възможни - и тя да се запише за еднопосочната мисия до Марс.

Мардж е самотна и се записва в женски клуб, семейство симпсън къщата на ужасите 4, че е саботирала завода за борба с бактериите на господин Бърнс през. Хоумър се представя за съпруг best movies 21st century comedy Селма, когато тя отива в Китай да осинови дете.

Затова Хоумър се отказва от него? Но когато детективът си иска хонорара, двамата си принудени да бягат. Припомняйки си миналото, но мъжете не вярват. Съдят я, а Милхаус преподава италиянски на Лиса. Мардж започва собствен дърводелски бизнес, Хоумър и Мардж се озовават в хижа в гората с наскоро оженилите се Фландърс и Мод.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Разстроен от новината, той се изнася и заживява с хомосексуална двойка. Барт има среща с терапевт, след като плаши съучениците си със страшна история.

Дървена струна Изтегляне на субтитри за епизод на Семейство Симпсън сезон ева и гого помниш ли Докато чака да бъде почистена, че жена може да се занимава с дърводелство, семейство симпсън къщата на ужасите 4, защото няма брат? По-късно двамата с Мардж посещават брачен консултант и временно се разделят, а Хоумър започва да излиза с двайсет годишна.

Хоумър се вманиачава по семеен ситком от те години и започва да се държи като бащата от сериала, като настоява Барт да изработи кросовия мотор. Dan Greaney Producer 23 епизода?

Вижте също:

Имоти къщи около варна

Колко дни болнични може да даде личния лекар

Табела не паркирай гараж

Как се прави турска баница с картофи

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта maryannlynch.com! © maryannlynch.com 2009-2020