Sony playstation 4 slim 500 гб цена

Публикувано на: 10.03.2020

По-тънка, по-малка PS4, която разполага с невероятна производителност за игри — винаги на разположение на играчите. Поканете приятели да се присъединят към вашето приключение, предизвикайте ги в мултиплейър съревнование или им дайте възможност да играят вместо вас — дори и да не са си купили играта.

Не изхвърляйте в общия поток битови отпадъци, а само на определените за целта места!

Наслаждавай се на невероятно живи цветове, благодарение на зашеметяващите графики HDR High dynamic range. За нас е важно вашето мнение или препоръка. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Намалява ли цената? Цена:

Подобни продукти Онлайн промоция. Поканете приятели да се присъединят към вашето приключение, предизвикайте ги в мултиплейър съревнование или им дайте възможност да играят вместо вас - дори и да не са си купили играта. Детектор на локация. Доставка: до 2 седмици. Сайтът използва "бисквитки" Приемам. Наслаждавай се на невероятно живи цветове, благодарение на зашеметяващите графики HDR High dynamic range.

Безплатна доставка. Рейтинг: 1 2 3 4 5.
  • Наш оператор ще се свърже с Вас.
  • Ревюта: 0 Рейтинг: 1 2 3 4 5.

Още оферти

Намалява ли цената? Виждате грешка в описанието или таблицата? За нас е важно вашето мнение или препоръка. Поради ограничени количества, вашата поръчка не може да бъде изпълнена на този етап. С една заявка можете да резервирате само една стока брой и вид. Wi-Fi Direct.

По-тънка PS4 с нов външен вид Съхранявайте своите игри, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин, говори с приятели или влизай в гейминг общности, приложения. Сподели снимки и видео от най-добрите си моменти в Twitter и Facebook или създай парти, дори ако няма играта, икони и фонове създават по-изчистен и подобрен потребителски интерфейс.

Share Play Покани приятел да участва в приключение. Нови известия. В наличност. Pazaruvaj работи.

Не пропускай новостите

Наш оператор ще се свърже с Вас. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

Изтегляйте и запазвайте игри и приложения на всяко устройство за съхранение, поддържащо USB 3. Оферти с цени.

Sony Playstation 4 Slim GB. Папки Повече начини за подреждане на игрите и приложенията ви. Поради ограничени количества, вашата поръчка не може да бъде изпълнена на този етап. Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

С една заявка можете да резервирате само една стока брой и вид.

Още подобни стоки от най-популярните

Папки Повече начини за подреждане на игрите и приложенията ви. Нови известия, икони и фонове създават по-изчистен и подобрен потребителски интерфейс. Сайтът използва "бисквитки" Приемам. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Добави продукта.

Начален адрес. Най-нови продукти Ново! Как са подбрани. Нов още по-стилен дизайн По-тънка, по-малка PS4, YouTube или Dailymotion. Конзолата с много възможности за свързване Покажи live приключенията си чрез Twitch. Още стоки марка Sony: Sony Конзоли за игри. Безплатна доставка.

Маркирани оферти

Добави продукта. Още маршрути към адреса. Поканете приятели да се присъединят към вашето приключение, предизвикайте ги в мултиплейър съревнование или им дайте възможност да играят вместо вас — дори и да не са си купили играта. Share Play Покани приятел да участва в приключението, в multiplayer състезания или го остави да играе на твое място, дори ако няма играта.

Постоянните актуализации на системния софтуер на PS4 предлагат нови функции и начини за свързване, споделяне и игра. Онлайн цена. Доставка: до 2 седмици.

Вижте също:

Бебешки дрешки народни носии

Добре дошли приятели с вас е пълна къщата ми

Grip хонг конг симптоми

Молба за прекратяване на договор към а1

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Звезден 13.03.2020 в 16:37
Добави продукта. Намалява ли цената?
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта maryannlynch.com! © maryannlynch.com 2009-2020